Fredrikstad triatlonklubb stiftet 13.04.10

Det er en gledens dag. Triatlonsporten har i dag kommet til Fredrikstad for fullt. I lokaler stilt til disposisjon av Friskis og Svettis, møttes ivrige triatleter for å stifte Fredrikstads tøffeste klubb: Fredrikstad triatlonklubb.

For de som ikke er kjent med sporten så er triatlon den umtimate utfordring for mosjonister og aktive utøvere. Dette er idretten der du først svømmer, så sykler og etterpå løper så fort du klarer. Distansene varierer fra sprintdistanser på 500 meter svømming- 20 km sykling og 5 km løping (eller kortere) til Ironmandistanse som er 3800 meter-18 mil-42 km. Og medlemmene i Fredrikstad triatlonklubb vil i år gjøre dette og mere til.

Styret det første året ble også valgt på stiftelsesmøtet:

Bent Olav Olsen, leder
Axel Bendiksby, nestleder
Josh Lisac: Styremedlem/kasserer
Einar Modahl: Styremedlem
Camilla Martinsen: Styremedlem

Varamedlem: Kristine Martinsen-Lisac

Disse triatlonentusiastene er allerede godt i gang med å planlegge en rekke sportslige utfordringer for Fredrikstadfolk og andre som vil bruke Fredrikstad til det som området er som skapt til: allsidig og utfordrende aktivitet og hva er vel mer allsidig og utfordrende enn triatlon?

Har du lyst til å prøve deg, har du lyst å melde deg inn eller har du bare spørsmål så send oss en e-post: fredrikstadtri@gmail.com


2 responses to “Fredrikstad triatlonklubb stiftet 13.04.10

Legg igjen en kommentar