Årsmøte Fredrikstad triatlonklubb

Wednesday, February 8, 2012 at 7:00pm
Sjekk vår facebook side for flere detaljer.

FTK Duathlon 08.06.2011

Årets andre treningsduatlon ble gjennomført torsdag 8.juni. Åsted var igjen Solbukta, som vil bli fast sted for både duatlon og triatlon treningskonkurranser fremover. Forrige gang var det to deltagere i ett skikkelig ruskevær, torsdag var det fire deltagere og varmt fint konkurransevær. Vi satser på at trenden med dobling av deltagerantall fortsetter, slik at vi blir minst åtte deltagere neste gang, som er mandag 20. juni.

Ekstra hyggelig var det at vi hadde to debutanter, men vi har plass til mange flere! Vi satser på duatlon også neste gang, selv om temperaturen nok sikkert tillater svømming, og skikkelig triatlon. Men siden vi er i rekrutteringsmodus, så får vi ta ett steg av gangen…

Resultater i link nederst på siden.

Og nok en gang takk til Solbukta-gjengen som lar oss benytte stedet, som mildt sagt er ypperlig til både duatlon og triatlon.

Bilder:

Resultater:  http://topptid.no/result.php?raceid=35


Vårens første fellestrening


Josh og Per Morten hadde en fin felles formiddagstur på landeveissykkel rundt Onsøy, i tidvis sterk vind, men ellers fine forhold! Sykkelsesongen er i gang.


Årsmøte

Årsmøte med valg av nytt styre m.m. vil bli avholdt snart. Mer info kommer…


Fredrikstad triatlonklubb stiftet 13.04.10

Det er en gledens dag. Triatlonsporten har i dag kommet til Fredrikstad for fullt. I lokaler stilt til disposisjon av Friskis og Svettis, møttes ivrige triatleter for å stifte Fredrikstads tøffeste klubb: Fredrikstad triatlonklubb.

For de som ikke er kjent med sporten så er triatlon den umtimate utfordring for mosjonister og aktive utøvere. Dette er idretten der du først svømmer, så sykler og etterpå løper så fort du klarer. Distansene varierer fra sprintdistanser på 500 meter svømming- 20 km sykling og 5 km løping (eller kortere) til Ironmandistanse som er 3800 meter-18 mil-42 km. Og medlemmene i Fredrikstad triatlonklubb vil i år gjøre dette og mere til.

Styret det første året ble også valgt på stiftelsesmøtet:

Bent Olav Olsen, leder
Axel Bendiksby, nestleder
Josh Lisac: Styremedlem/kasserer
Einar Modahl: Styremedlem
Camilla Martinsen: Styremedlem

Varamedlem: Kristine Martinsen-Lisac

Disse triatlonentusiastene er allerede godt i gang med å planlegge en rekke sportslige utfordringer for Fredrikstadfolk og andre som vil bruke Fredrikstad til det som området er som skapt til: allsidig og utfordrende aktivitet og hva er vel mer allsidig og utfordrende enn triatlon?

Har du lyst til å prøve deg, har du lyst å melde deg inn eller har du bare spørsmål så send oss en e-post: fredrikstadtri@gmail.com


Josh har hoppet i vannet

Et lite skritt for menneskeheten og kanskje også for Josh. Men antallet Fredrikstadtriatleter som svømmer med Konstensvømmerne er nå tre. Det er Axel. Det er Josh. Og det er Bent.

Triatlonmiljøet i Fredrikstad kommer til å vokse. Dette er bare det første lille steget.


Svømming i Kongstenhallen

Kongstenhallen er et naturlig møtepunkt for Fredrikstadtriatleter. Gode dager å svømme er tidlig på lørdag morgen, morgensvømmingen før kl 0800 alle dager bortsett fra mandager og noen av kveldene nå det er «voksensvømming».

Ellers er det beste å av alt å stupe i det og melde seg inn i Kongstensvømmerne og bli med deres Mastersvømming. Da kan du svømme sammen med andre gærninger

Treningstidene denne våren er: Man 06.00-08.00, Tir 21.00-22.30, Ons 20.00-21.00, Lør 07.00-09.00 og Søn 15.30-17.30.

Axel, Bent og Per Morten svømmer her allerede, Josh har meldt sin ankomst.


Ille bra med triatlon

Bildet fra Foten er fra september 2004. Da arrangerte Oslofjord triatlon en Ironmandistansekonkurranse for en håndfull triatleter. Få av disse triatletene kom fra Fredrikstad, men arrangementet viste allerede den gang at den vakre kommunen vår er egnet til å bedrive allsidig aktivitet og konkurranse på både høyt og lavt nivå.

Hva er en irondistanse? Det er en triatlonkonkurranse med 3800 m svømming – 18 km sykling og 42 km løp. Ironmandistansen er for mange triatleter «rosinen i pølsa», men det er som oftest ikke der det starter.

Det finnes mange konkurranser med mye mer realistiske og tilgjengelige distanser og uansett er det slik at en av de beste triatlonkonkurransene du kan være med på er din første. Vår oppfordring til deg er at du gjør en av dine beste triatlon allerede i år.

«Vi» er en liten gruppe med triatlonmosjonister og vi ønsker oss flere som vi kan trene og konkurrere med.

Ta kontakt med oss ved å skrive en kommentar eller send meg en e-post: tribent@online.no